Financiering

Voor de financiering van een auto biedt A.C.S. bv maatwerk. Dankzij de nauwe samenwerking met vertrouwde financiers kan A.C.S. zeer scherpe tarieven voor mogelijke financieringen aanbieden.

Wie zeker niet te veel wil betalen voor een auto maar ook nog eens verzekerd wil zijn van de scherpste tarieven voor een financiering moet beslist informeren naar de diversiteit aan mogelijkheden bij A.C.S. Het acceptatiebeleid is heel soepel en de afronding is meestal binnen twee dagen. A.C.S. streeft ernaar om autorijden betaalbaar te houden.

Garantie

De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, er kan soms toch iets kapot gaan.

Auto Centrum Stiphout B.V. geeft standaard drie maanden garantie op het motorblok en de versnellingsbak.

Wilt u niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan, dan is er de mogelijkheid om een extra garantie af te sluiten. Hiermee beperkt u dit risico aanzienlijk. Vraag naar de voorwaarden.

Werkplaats

Wanneer Uw auto gerepareerd moet worden is deze bij ons in goede handen. Onze garage beschikt namelijk over zeer goed opgeleide monteurs en een werkplaats met de meest moderne apparatuur.

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht