Garantie

U koopt bij ons een gebruikte auto in vertrouwen. Al onze occasions worden geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd en showroomklaar gemaakt. Ook al staan we in voor de kwaliteit, toch kan pech niet uitgesloten worden. In samenwerking met onze garantiepartner MultiPart kunt u zich beschermen tegen onverwacht hoge reparatiekosten. MultiPart is het beste concept voor garantieverlenging en occasiongarantie. Naast de beste garantievoorwaarden, een vast aanspreekpunt, vrije keuze van garage…wordt u ook nog eens zoveel mogelijk ontzorgd in de afwikkeling. Deze garantievorm is mogelijk voor occasions tot een leeftijd van 10 jaar en een kilometrage van 150.000km, daarbuiten is het op aanvraag.

Omdat wij graag de keuze bij uzelf willen laten, bieden we verschillende aflevermogelijkheden, te weten:

Basis

Geen meerprijs


Plus

Prijs vanaf € 279,-


Premium

Prijs vanaf € 495,-

Financiering

In veel gevallen wordt er (deels) een financiering afgesloten voor de aankoop van een auto. Mocht u willen onderzoeken of dit ook voor u interessant is, kunnen we u bijstaan in de aanvraag van een offerte. We hebben hiervoor verschillende partijen waar we een dergelijke aanvraag kunnen onderbrengen, uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Werkplaats

Onze werkplaats is ingericht voor het gereedmaken van occasions en het uitvoeren van diverse reparaties, daarnaast werken we samen met verschillende externe partijen om de juiste expertise in te kunnen schakelen mocht dit nodig zijn.

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht