Bedrijf

vertrouwd & betaalbaar

Auto Centrum Stiphout B.V. is al meer dan 30 jaar een begrip voor het leveren van dealeronderhouden auto's tegen de laagst mogelijke prijs.
Wij zijn een dynamisch bedrijf dat continue bezig is met het volgen van de markt. De meeste van onze auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar en voorzien van een complete onderhoudshistorie. Dit staat garant voor een schadevrije goed onderhouden auto.

ACS wil graag een transparante werkwijze delen met u als klant, we streven er naar om autorijden betaalbaar te houden.

Door de vaste wil om ons te onderscheiden van de ander hebben wij U veel te bieden!

Laagste Prijs

vertrouwd & betaalbaar

Omdat wij zeer lage bedrijfskosten hebben, auto's zeer scherp inkopen en het het importvoordeel rechtstreeks aan u doorberekenen kunnen wij onze auto's aanbieden tegen de LAAGST MOGELIJKE PRIJS.

Ondanks het feit dat wij tegen groothandelsprijzen werken worden al onze auto's technisch nagekeken en optisch in showroomconditie gebracht, wordt er een afleveringsbeurt uitgevoerd en worden ze geleverd met een nieuwe APK.

Ons netwerk is door de jaren heen zeer uitgebreid te noemen in binnen- en buitenland. Daar komt nog bij dat de prijs in het buitenland vele malen lager ligt en door een speciale manier van importeren ook lager blijft met Nederlands kenteken.
Dit voordeel wordt rechtstreeks verrekend aan u als klant!

Showroom

vertrouwd & betaalbaar

Alle auto's in ons aanbod worden grondig geïnspecteerd voor aankoop en worden in showroomconditie gebracht. U bent dus bij ons verzekerd van een eerlijk en goed product. De meeste van onze auto's staan in de showroom.

Onze showroom is open van
ma t/m vr 09.00 uur tot 18.00 uur
za 10.00 uur tot 17.00 uur

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht