Ons Bedrijf

vertrouwd & betaalbaar

Auto Centrum Stiphout is een occasiondealer met ruim 30 jaar ervaring in het verkopen van gebruikte auto's in elke prijsklasse. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van jonge occasions vanuit Europa, en weten deze scherp in de markt te zetten. Hierdoor hebben we veel wisselende voorraad en weten klanten ons te vinden vanuit heel Nederland. Inruilen van uw huidige auto is bij ons mogelijk, waarbij u ook nog eens verzekerd bent van een marktconforme inruilwaarde. Zo staat Auto Centrum Stiphout altijd garant voor goede en persoonlijke service en koopt u bij ons uw nieuwe auto tegen de scherpst mogelijke prijs!

Laagste Prijs

vertrouwd & betaalbaar

Het concept van Auto Centrum Stiphout is zoveel mogelijk gericht op het aanbieden van eerlijke, mooie en kwalitatief goede occasions tegen de laagste prijs.
Door een opgebouwde expertise van ruim 30 jaar weten wij meer dan ooit de juiste auto’s te selecteren en op aantrekkelijke wijze te importeren uit de omringende landen. De voordelen daarvan vertalen zich ook in de prijsstelling.

Zo staat Auto Centrum Stiphout altijd garant voor goede en persoonlijke service en koopt u uw nieuwe auto bij een vertrouwd adres!

Showroom

vertrouwd & betaalbaar

Ook tijdens deze bijzondere periode kunnen wij u van dienst zijn!
Wees welkom in onze vernieuwde showroom met een ruime keuze aan occasions in elke prijsklasse.
Check de website voor ons actuele aanbod en maak snel een afspraak voor een bezichtiging en proefrit, de koffie staat klaar!

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht