Kia Niro

1.6 GDi Hybrid DynamicLine | Leder | Ad.cruise | Winterpack | 30dkm | Incl. BTW

Prijs

€ 27.400,-


Tellerstand

31.036 km

Carrosserie

SUV

Deuren

5

Bouwjaar

02-2022

Vermogen

109 kW

Brandstof

H

Transmissie

Automaat

Versnellingen

6

Kenteken

GNN64V

Basiskleur

blauw

Laksoort

mica

APK tot

21-02-2026

Massa

1.390 kg

Trekvermogen

1.300 kg

Deze Kia Niro MHEV is uitgerust met de verfijnde Mild Hybride aandrijflijn. Hierdoor heeft de auto naast een zeer lage emissie ook een vermogen van zo'n 150pk. Dit zorgt voor zeer soepele, vlotte en vooral zeer zuinige prestaties!
Uitgevoerd in de luxe DynamicLine met boordevol opties, onder andere: lederen interieur, electrisch bedienbare voorstoel, climate, adaptive cruise, full map navigatie, Apple/Android, rijstrookbewaking, bots waarschuwingssysteem, rijstrooksensor, stuur-en stoelverwarming, keyless entry & start, full LED, 18 inch lichtmetalen velgen etc.
Keurig onderhouden waarbij de onderhoudswerkzaamheden zijn gedocumenteerd en recent de laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Wordt geleverd incl. aflevercontrole, reconditioneren, tenaamstellen, en ruime garantiemogelijkheden (o.a. fabrieksgarantie).
Kortom een zeer complete Niro met slechts 30dkm voor een aantrekkelijke prijs.

[ Betreft een BTW auto, de prijs is incl. BTW ]

[Kijk voor ons volledige aanbod van occasions in elke prijsklasse op www.autocentrumstiphout.nl]
_____________________________________________________________________________
"Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto's die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto's met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. Dit is zo'n Koreaanse kwaliteitsauto, een Kia Niro uit 2022 met een tellerstand van 31036 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Deze auto biedt stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur, waardoor het zelfs op de koudste dagen aangenaam rijden is. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De geavanceerde technologie in deze Kia is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Niet voor niets kiezen steeds meer gebruikers voor een Koreaanse auto. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een lage afschrijving helpen daar absoluut bij. De SUV haalt zijn aandrijving uit een krachtige viercilinder benzinemotor. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! Voorzien van zowel stoelverwarming, verwarmbare achterbank alsook een verwarmbaar stuur, zorgt dit voertuig voor uitstekend comfort tijdens koude dagen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! De uitrusting van deze auto is met kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Deze Kia Niro is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak."

Service & Garantie

Wij berekenen ondanks de scherpe internetprijzen geen afleveringskosten! Standaard wordt deze auto geleverd met het servicepakket Basis. Dat betekent dat de auto zonder meerprijs wordt gereinigd, een geldige APK heeft van tenminste 6 mnd en voor u wordt tenaamgesteld. De prijs is, indien van toepassing, inclusief BTW/BPM en nieuwe Nationale Auto Pas/CarPass voor een gegarandeerde kilometerstand.

Een upgrade naar servicepakket Plus betekent een aflevering met aanvullend 6 maanden garantie op (draaiende delen van) motor en transmissie, nieuwe APK, afleveringscontrole en de auto wordt zorgvuldig gepoetst van zowel de binnen- als buitenzijde. Dit afleverpakket kunnen we aanbieden vanaf €279,00.

Voor wie maximale zekerheid wil bieden wij het Premium servicepakket, met een upgrade naar een uitgebreide garantie van 6 maanden voor een prijs vanaf €495,00.

Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende voorwaarden.

NIEUW! Verkoop aan huis

ACS biedt u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van de service 'verkoop aan huis'.
Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de voorwaarden en bel vrijblijvend naar onze vestiging, onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Exterieur
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Chroom delen exterieur
Dakrails
Dimlichten automatisch
Keyless entry
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18 inch
Metaalkleur
mistlampen voor
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Infotainment
Audio installatie premium
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Airco (automatisch)
Bagagedek
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Cruise control adaptief
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Keyless start
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Regensensor
Stuurwiel verwarmd
Voorstoelen verwarmd
Milieu
Start/stop systeem
Veiligheid
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Verkeersbord detectie
Overige
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth
centrale airbag voor
Dab
Draadloze telefoonlader
extra getint glas achter
Kruisend verkeer detectie
LED mistlampen
Rijstrooksensor met correctie
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Trekhaak (optioneel)
Volledig digitaal instrumentenpaneel

Bereken zelf uw particuliere financiering

Bekijk hier uw zakelijke lease-tarief

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht