Citroën DS4

1.6 VTi So Chic | TWO-TONE LEDER | MASS.STL | 18INCH | NAP | TOPSTAAT!

Prijs

€ 6.850,-


Tellerstand

179.332 km

Carrosserie

Hatchback

Deuren

5

Bouwjaar

09-2011

Vermogen

88 kW

Brandstof

Benzine

Transmissie

Hand

Versnellingen

5

Kenteken

71SBX9

Basiskleur

rood

Laksoort

mica

APK tot

17-05-2024

Massa

1.180 kg

Trekvermogen

1.450 kg

Deze exclusieve Citroen DS4 is afkomstig van de eerste eigenaar en uitgerust met de betrouwbare 120pk VTi benzinemotor, voor pittige en toch zuinige prestaties.
In een waanzinnig mooie kleurstelling en in de meest luxe uitvoering 'So Chic' met een aantal bijzondere opties bovenop de rijke standaarduitrusting zoals: two-tone lederen sportinterieur, voorstoelen met massagefunctie, 18inch Alu velgen, climate, privacyglass, LED etc.
Keurig onderhouden waarbij elke onderhoudsbeurt is uitgevoerd en gedocumenteerd. Wordt geleverd incl. aflevercontrole, reconditioneren, APK (min. 6mnd), tenaamstellen en Nationale Autopas.
Op zoek naar een luxe, sportieve en exclusieve auto? Dan is deze DS4 een absolute bezichtiging waard!

[Kijk voor ons volledige aanbod van occasions in elke prijsklasse op www.autocentrumstiphout.nl]
______________________________________________________________________________

"Franse auto′s zijn tegenwoordig meer dan alleen onweerstaanbare charmeurs. Ook als u focust op kracht, snelheid, kwaliteit en duurzaamheid wordt u aangenaam verrast. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het interieur is helemaal gericht op comfort en veiligheid. De massagestoel zorgt ervoor dat u tijdens de rit alert en ontspannen blijft. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Citroën bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën DS4 samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Een klapband is het laatste waarop u zit te wachten. Daarom checkt het bandenspanningscontrolesysteem of er nog genoeg lucht in zit.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel ons gerust! "

Service & Garantie

Wij berekenen ondanks de scherpe internetprijzen geen afleveringskosten! Standaard wordt deze auto geleverd met het servicepakket Basis. Dat betekent dat de auto zonder meerprijs wordt gereinigd, een geldige APK heeft van tenminste 6 mnd en voor u wordt tenaamgesteld. De prijs is, indien van toepassing, inclusief BTW/BPM en nieuwe Nationale Auto Pas/CarPass voor een gegarandeerde kilometerstand.

Een upgrade naar servicepakket Plus betekent een aflevering met aanvullend 6 maanden garantie op (draaiende delen van) motor en transmissie, nieuwe APK, afleveringscontrole en de auto wordt zorgvuldig gepoetst van zowel de binnen- als buitenzijde. Dit afleverpakket kunnen we aanbieden vanaf €279,00.

Voor wie maximale zekerheid wil bieden wij het Premium servicepakket, met een upgrade naar een uitgebreide garantie van 6 maanden voor een prijs vanaf €495,00.

Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende voorwaarden.

NIEUW! Verkoop aan huis

ACS biedt u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van de service 'verkoop aan huis'.
Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de voorwaarden en bel vrijblijvend naar onze vestiging, onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Exterieur
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Dimlichten automatisch
Koplampen adaptief
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
mistlampen voor
Parkeersensor achter
Speciale kleur
Infotainment
Multimedia-voorbereiding
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel
Interieur
Achterbank in delen neerklapbaar
Airco (automatisch)
Armsteun achter
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Buitentemperatuurmeter
Cruise control
Elektrische ramen voor
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Lendesteunen (verstelbaar)
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Regensensor
Stuur verstelbaar
Voorstoel(en) met massagefunctie
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Bandenspanningscontrolesysteem
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Overige
extra getint glas achter
lederen bekleding bicolor
Trekhaak (optioneel)

Bereken zelf uw particuliere financiering

Bekijk hier uw zakelijke lease-tarief

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht