BMW 2 Serie

Gran Tourer 216i Sport 7-PERS | NAVI CLIMATE M-SPORTINT. LED CAMARA | TOPSTAAT!

Prijs

€ 18.950,-


Tellerstand

143.480 km

Carrosserie

MPV

Deuren

5

Bouwjaar

05-2019

Vermogen

80 kW

Brandstof

Benzine

Transmissie

Hand

Versnellingen

6

Kenteken

S178SZ

Basiskleur

grijs

Laksoort

mica

Massa

1.400 kg

Deze 7-persoons 2-serie Gran Tourer is uitgerust met de 110PK sterke en betrouwbare benzinemotor, voor vlotte maar zéér zuinige prestaties!
In de Sport uitvoering met opties als: M-sport interieur halfleder, electrisch verstelbare stoelen met geheugen, oppompbare lendesteunen, 17inch LM velgen, full LED, navigatie full map, parkeersensoren voor/ achter, climate & cruise, stoelverwarming, rijstrooksensor, afneembare trekhaak, el.achterklep, keyless entry & start etc.
Keurig dealer onderhouden waarbij alle onderhoudswerkzaamheden zijn gedocumenteerd en de laatste onderhoudsbeurt recent is uitgevoerd. Wordt geleverd incl. aflevercontrole, reconditioneren, tenaamstellen, nieuwe APK en ruime garantiemogelijkheden.
Kortom een rijk uitgeruste, sportieve en uiterst praktische 7-persoons gezinsauto welke zich in schitterende staat bevindt!

[Kijk voor ons volledige aanbod van occasions in elke prijsklasse op www.autocentrumstiphout.nl]
________________________________________________________________________________

"Duitse auto′s blijven onveranderd vertegenwoordigd in de top van wereldmerken. En dat is geen toeval. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. Deze BMW is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar! "

Service & Garantie

Wij berekenen ondanks de scherpe internetprijzen geen afleveringskosten! Standaard wordt deze auto geleverd met het servicepakket Basis. Dat betekent dat de auto zonder meerprijs wordt gereinigd, een geldige APK heeft van tenminste 6 mnd en voor u wordt tenaamgesteld. De prijs is, indien van toepassing, inclusief BTW/BPM en nieuwe Nationale Auto Pas/CarPass voor een gegarandeerde kilometerstand.

Een upgrade naar servicepakket Plus betekent een aflevering met aanvullend 6 maanden garantie op (draaiende delen van) motor en transmissie, nieuwe APK, afleveringscontrole en de auto wordt zorgvuldig gepoetst van zowel de binnen- als buitenzijde. Dit afleverpakket kunnen we aanbieden vanaf €279,00.

Voor wie maximale zekerheid wil bieden wij het Premium servicepakket, met een upgrade naar een uitgebreide garantie van 6 maanden voor een prijs vanaf €495,00.

Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende voorwaarden.

NIEUW! Verkoop aan huis

ACS biedt u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van de service 'verkoop aan huis'.
Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de voorwaarden en bel vrijblijvend naar onze vestiging, onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Exterieur
Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Dakrails
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektronisch Sper Differentieel
Extra getint glas
Grootlichtassistent
Keyless entry
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
LED koplampen
LED koplampen adaptief
Lichtmetalen velgen 17"
Metaalkleur
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Sportonderstel
Trekhaak met afneembare kogel
Infotainment
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Radio
Spraakbediening
Stuurwiel multifunctioneel
WiFi voorbereiding
Interieur
Achterbank elektrisch neerklapbaar
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Aluminium interieur afwerking
Armsteun achter
Armsteun voor
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Cruise control
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
Keyless start
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lendesteunen (verstelbaar)
Regensensor
Sportstoelen
Sportstuur
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Voorstoelen verwarmd
Milieu
Start/stop systeem
Veiligheid
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Bandenspanningscontrolesysteem
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Rijstrooksensor
Verkeersbord detectie
Overige
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Connected services
electronic climate control
LED mistlampen
M Aerodynamica
Variabele stuuroverbrenging

Bereken zelf uw particuliere financiering

Bekijk hier uw zakelijke lease-tarief

WhatsApp Logo Stuur ons een bericht