BEDRIJF
Auto centrum stiphout B.V. is al meer dan 25 jaar een begrip voor het leveren van dealer onderhouden Ex lease auto's tegen de laagst mogelijke prijs.
Wij zijn een dynamisch bedrijf dat continue bezig is met het volgen van de markt. 99% van onze auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar
(lease maatschappij) en voorzien van een complete onderhoudshistorie. Dit staat garant voor een schadevrije goed onderhouden auto.
SHOWROOM
Alle auto's in ons aanbod zijn grondig geinspecteerd en tiptop in orde.U bent dus bij ons verzekerd van een betrouwbare auto.
De meeste van onze auto's staan in de showroom.

Onze showroom is open van
Ma t/m Vr 09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur


Vrijdagavond
eventueel op afspraak geopend.
WERKPLAATS
Wanneer Uw auto gerepareerd moet worden is deze bij ons in goede handen. Onze garage beschikt namelijk over zeer goed opgeleide monteurs en een werkplaats met de meest moderne apparatuur.
LAAGSTE PRIJS
Omdat wij zeer lage bedrijfskosten hebben en de auto's met "bulk" zeer scherp inkopen kunnen wij onze auto's aanbieden tegen de

Ondanks het feit dat wij tegen groothandelsprijzen werken worden al onze auto's technisch nagekeken,optisch in showroom conditie gebracht,een afleveringsbeurt uitgevoerd en geleverd met een nieuwe APK

FINANCIERING

Voor de financiering van een auto biedt A.C.S. bv maatwerk. Dankzij de nauwe samenwerking met vertrouwde financiers kan A.C.S. zeer scherpe tarieven voor mogelijke financieringen aanbieden. Wie zeker niet te veel wil betalen voor een auto maar ook nog eens verzekerd wil zijn van de scherpste tarieven voor een financiering moet beslist informeren naar de diversiteit aan mogelijkheden bij A.C.S. Ook het acceptatie beleid is heel soepel en de afronding is meestal binnen twee dagen. A.C.S. streeft ernaar om autorijden betaalbaar te houden.


GARANTIE

Auto Centrum Stiphout B.V. geeft standaard drie maanden garantie op het motorblok en de versnellingsbak. Alle gebreken die onstaan en niets met het draaiende gedeelte van de motor of de versnellingsbak te maken hebben zijn uitgesloten van garantie. Schade aan de motor onstaan door het kapot gaan van de distributieriem /ketting valt alleen onder garantie als de riem/ketting tijdig en/of volgens schema van de fabrikant is vervangen! LET OP NU OOK 12 MAANDEN ALL-IN GARANTIE MOGELIJK! Reparaties overal bij elke garage uit te voeren in Nederland en buitenland! (vraag naar de Voorwaarde)